مراحل ایمپلنت دندان

مرحله اول: مشاوره و معاینه برای ایمپلنت دندان

در این مرحله، دندانپزشک وضعیت دهان و دندان بیمار را بررسی می‌کند و با توجه به شرایط بیمار، بهترین روش درمان را پیشنهاد می‌دهد.

مرحله دوم: جراحی کاشت ایمپلنت

در این مرحله، دندانپزشک یک پایه فلزی را در استخوان فک بیمار قرار می‌دهد. این پایه معمولاً از جنس تیتانیوم است که با استخوان فک پیوند می‌خورد.

مرحله سوم: قالب‌گیری و ساخت روکش دندان

پس از گذشت حدود دو ماه از کاشت ایمپلنت، زمانی که پایه ایمپلنت با استخوان فک پیوند خورد، متخصص جراح، با بررسی شرایط لثه و استخوان، اعلام می‌کند که ناحیه جراحی شده آماده قالبگیری روکش ایمپلنت هست یا خیر، در صورت تایید جراح، ادامه کار توسط دندانپزشک یا متخصص پروتز انجام می‌شود، پروتزیست در این مرحله قالبی از دهان بیمار می‌گیرد و قالبگیری روکش ایمپلنت را شروع می‌کند و از روز قالبگیری تا روز تحویل روکش ایمپلنت حدود چهار الی شش هفته زمان لازم دارد تا کار را به لابراتوار تخصصی ارسال کند و فرایند ساخت قالب و روکش در لابراتوار انجام شود و طی چند مرحله مجدد روکش در دهان شما تست شود و اصلاحات لازم روی آن انجام شود.

مرحله چهارم: قرار دادن روکش دندان

در این مرحله، پروتزیست روکش دندان ایمپلنت شده را روی پایه ایمپلنت قرار می‌دهد.روکش ایمپلنت با چسب به روی ایمپلنت چسبانده میشود.در مراحل اولیه این چسب ها موقت خواهد بود تا اگر در آینده دور یا نزدیک ،ایمپلنت یا لثه اطراف آن علائم احتمالی مانند تورم و التهاب و عفونت را بروز داد،امکان برداشتن روکش و چسب موقت ،برای بررسی موضوع و درمان های ذیربط وجود داشته باشد .

هزینه ایمپلنت دندان

هزینه ایمپلنت دندان و جراحی ایمپلنت دندان بسته به عوامل مختلفی مانند نوع برند ایمپلنت، تعداد ایمپلنت‌های مورد نیاز، دستمزد دندانپزشک و هزینه‌های جانبی مانند آزمایش و عکس‌برداری متفاوت است.

عمر ایمپلنت دندان

ایمپلنت یک درمان دائمی است. به این مفهوم که ما تعداد سال برای عمر دندان ایمپلنت شده قائل نیستیم. با این حال، عوامل مختلفی بر عمر ایمپلنت اثرگذار هستند. برخی از عوامل موثر بر طول عمر ایمپلنت وابسته به پزشک و تعدادی از عوامل وابسته به بیمار هستند.

در رابطه با عوامل وابسته به پزشک بهتر است که ایمپلنت توسط یک متخصص جراح فک و صورت یا متخصص پریو حاذق، با مهارت و تجربه کافی گذاشته شده است. و از برندهایی استفاده شود که شرکت های معتبر در دنیا آن ها را ساپورت و تامین قطعات کنند. مواردی که بیمار باید برای نگه‌داشت ایمپلنت بهتر است لحاظ کند یک، بهداشت دهان و دندان و دو وارد نکردن فشار زیاد بر روی ایملنت است، کنترل مصرف سیگار ،و مراقبت از این پیوند است . در نظر داشته باشید که بیمار حتما باید به صورت دوره‌ای توسط پزشک معاینه شود تا اگر مشکلی وجود داشته باشد، برطرف شود.

ایمپلنت دندان چقدر طول می کشد؟

کل فرآیند عمل ایمپلنت دندان معمولاً دو الی سه ماه زمان می‌برد. زمان دقیق این فرآیند به مولفه‌های مختلفی مانند: تعداد نواحی بی دندانی، شرایط استخوان، شرایط لثه، میزان تراکم استخوان، شرایط جسمی و فیزیکی بیمار، شرایط مالی بیمار، بهداشت دهان و دندان بیمار، و نوع ایمپلنت و جراحی های تکمیلی آن بستگی دارد. در صورتی که تصمیم به انجام ایمپلنت دندان را دارید، بهتر است با متخصصان کلینیک دندانپزشکی غرب تهران مشورت کنید تا بهترین روش درمان را برای شما انتخاب کنند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *